Allt inom rörmokeri felsökning reparationer entreprenad

VVS står för värme, ventilation och sanitet och just det är vår specialitet. När du behöver hjälp inom några av dessa områden hjälper vi dig från ritning till färdigt projekt.

Kom i kontakt med en av våra rörmokare

Är du i akut behov av en rörmokare, eller vill du boka en tid för ett framtida besök? Klicka på ikonen i sidan för att direkt bli kopplad till en av våra medarbetare.

Få hjälp med värmen i hem och arbetsplats

Nu för tiden finns det många sätt att värma upp en bostad på. Förr i tiden var ved det enda alternativet, senare kom oljan och oljepannan. Men idag finns det både ved och olja samt en hel del andra alternativ att välja mellan. Under mitten av 1900-talet och framåt, var det eldrivna element som var ett vanligt alternativ till vedeldning. Även oljepannan har varit ett komplement att förlita sig på. Men i takt med att miljömedvetenheten har blivit större och elpriserna rusat, har behovet av andra alternativ ökat. Några nya exempel på marknaden är värmepumpen och bergvärmen. Båda anses vara bättre för miljön och en investering för livskvaliteten och plånboken. Vill du investera i ett bättre värmesystem? Kontakta oss!

vvs

Få en kostnadsfri offert

Behöver du hjälp inom VVS eller har du ett projekt på gång där du behöver expertishjälp? Då kan du höra av dig till oss på VVS Pågarna. Vi hjälper dig med både små och stora uppdrag på hos både företag som privatpersoner. Klicka på knappen nedan för att skicka en kostnadsfri offertförfrågan. 

vvs

Vi hjälper er med allt inom sanitet

Inom kategorin sanitet ingår oftast vatten på ett eller annat sätt. Om du exempelvis ska investera i ett nytt badrum gäller det att badrummet byggs på ett sätt som säkerställer att det inte kan bidra till en ohygienisk miljö. Genom att anlita rätt kompetens säkerställer du att alltifrån toaletten till duschen blir korrekt installerade. Då finns ingen risk att problem uppstår med det sanitära som hör ett badrum till. Även kök och avlopp av olika slag hör till sanitet. Eftersom vatten och sanitet går hand i hand inkluderas alltifrån golvbrunnar och handfat i grovkök till kompletta badrum inom sanitet. För att säkerställa att du får ett ordentligt utfört arbete inom sanitet är du välkommen att kontakta oss.

På denna webbplatsen använder vi cookies. Detta gör vi för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Du kan klicka här om du vill läsa vår integritetspolicy.

vvspågarna