Läs mer om VVS Pågarna

Vi på VVS pågarna ab har vår utgångspunkt i Skåne, men utför uppdrag i stora delar av södra Sverige. Om du vill ha hjälp av oss är du varmt välkommen att höra av dig för att få en kostnadsfri offert.

Kom i kontakt med en av våra rörmokare

Är du i akut behov av en rörmokare, eller vill du boka en tid för ett framtida besök? Klicka på ikonen i sidan för att direkt bli kopplad till en av våra medarbetare.

Kompetenta hantverkare med stort kundfokus

Sedan vi startade vårt företag 2018 har vi från dag ett haft ett stort fokus på kundnöjdheten. Det innebär att vi alltid tar hänsyn till kunden i alla led. Redan när du ansöker om att få utfärda en offert, ser vi till att du blir nöjd med det som står i offerten och att den uppfyller dina önskemål och förväntningar. Offerten är för övrigt gratis och ej bindande. Den är även din säkerhet och garanti under arbetets gång, då det är offerten vi utgår ifrån när vi ska utföra våra uppdrag. På offerten står det exakt vad vi kommer göra, när vi kommer göra det och till vilket pris. Självklart vill vi inte ha betalt förrän vi har uppfyllt vår del av avtalet och levererat allt enligt offerten. När arbetet är klart får du som kund en garanti på det utförda arbetet som säkerställer att du får ett hållbart arbete och valuta för pengarna. Med andra ord tar vi hand om dig som kund både innan vi påbörjat vårt uppdrag samt lång tid efter att uppdraget är färdigt.

Med vår breda kompetens och långa, samlade erfarenhet inom branschen, kan vi ta vara på alla kunders unika krav och önskemål samt skräddarsy våra uppdrag efter kunderna. Vi vet att alla kunder är unika och har olika förutsättningar, mål och budgetar, vilket vi alltid tar stor hänsyn till.

Vi hjälper till med alla former av uppdrag

Är det dags för en nybyggnation eller stor renovering? I så fall är vi gärna din VVS-firma som tar hand om alla dina VVS-arbeten för byggnationen. På så vis vet du att du får ett korrekt utfört arbete för alla moment och projekt som inkluderar värme, ventilation och sanitet. Just dessa områden kräver nämligen specialkompetens för att arbetet ska kunna klassas som fackmannamässigt och för att din hemförsäkring ska gälla om olyckan skulle vara framme.

Vi tar oss an alla former av projekt inom VVS. Därför spelar inte storleken på uppdragen någon roll och vi hjälper gärna privatpersoner, företagare och kommuner. Oavsett vem du är och vad du vill ha hjälp med, ser vi till att du får rätt arbete till rätt pris. Kontakta oss för att utfärda en kostnadsfri och ej bindande offert redan idag.

På denna webbplatsen använder vi cookies. Detta gör vi för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Du kan klicka här om du vill läsa vår integritetspolicy.

vvspågarna